حضور چشمگیردانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری در دوازدهمین نمایشگاه فناوری‌ نانو

۲۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۶ کد : ۶۴۷۶ اخبار
دوازدهمین جشنواره فناوری نانو به مدت ۳ روز در سالن خلیج فارس و محل دایمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.
حضور چشمگیردانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری  در دوازدهمین نمایشگاه فناوری‌ نانو

به گزارش اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت واحد،دوازدهمین نمایشگاه  فناوری نانو، با هدف عرضه و  نمایش دستاوردهای محققان واحد‌های مختلف این دانشگاه، از 18 لغایت 21 مهرماه سال جاری  در محل دائمی نمایشگاه بین المللی برگزار گردید.

در این رویداد علمی، نمایشگاهی از دستاوردهای محققان واحدهای دانشگاه ‌آزاد اسلامی از جمله، مقالات، کتاب، اختراعات و محصولات تجاری‌سازی شده در معرض دید علاقه مندان به فناوری نانو قرار گرفت.

در این نمایشگاه سه روزه، واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری  با ارائه سه محصول در زمینه فناوری‌های روز علم نانو حضور چشمگیری داشت. "اسپری خود تمیز شونده ی آب گریز"، " الیاف نانو سلولز میکروبی تکمیل شده با مواد آنتی بیوتیکی" و " دستگاه تهیه نانو پودر با تولید پیوسته" محصولات ارائه شده واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری، در این نمایشگاه بودند.

از جمله اتفاقات مهم این نمایشگاه بازدید دکتر محمد مهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی بود. وی در این بازدید ، از محصولات نانوفناوری دانشگاه آزاد اسلامی شامل قطعات خودروی مقاوم با پوشش نانو، محصولات نساجی ضداشعه و EMS، گرافون سه‌بعدی، اسپری خود تمیز شونده ی آب گریز،کربن فعال سنسور بخار اتانول، دستگاه تهیه نانو پودر با تولید پیوسته، سنسورهای گازی مبتنی بر نانومیله‌های اکسید روی، جوهر رسانای نانوذرات نقره، نانوذرات سرامیکی، الیاف نانو سلولز میکروبی تکمیل شده با موتد آنتی بیوتیکی،پمپ سرنگی، دستگاه جوس استخری نانوسیال و... بازدید و با محققان این دانشگاه گفت‌وگو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جریان این بازدید، بر ایجاد ارتباط مستقیم بین محققان و مراکز تحقیقاتی نانو دانشگاه آزاد اسلامی و صنایع، تولیدکنندگان و فعالان این حوزه تأکید کرد.