برگزاری نشست هم اندیشی دفاتر ارتباط با صنعت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۲ کد : ۶۱۹۴ اخبار

به گزارش اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت واحد،نشست هم اندیشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران مرکزی در ساختمان سوهانک برگزار گردید.

در این نشست که با هدف ساماندهی،مشارکت و همکاری هرچه بیشتر دفتر ارتباط با صنعت واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار گردید واحدهای دانشگاهی تهران مرکزی،تهران غرب،تهران شمال،تهران جنوب و واحد یادگار امام خمینی ره شهرری،حضور داشتند.