برگزاری نشست مشترک با شرکت مهتاب سیر جم

۰۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۹ کد : ۶۱۴۴ اخبار
در نشست مشترک با شرکت مهتاب سیر جم راههای همکاری های متقابل بررسی گردید
برگزاری نشست مشترک با شرکت مهتاب سیر جم

به گزارش اداره توسعه فن آوری و ارتباط با صنعت دانشگاه،در نشست مشترک با شرکت مهتاب سیر جم راههای همکاری های متقابل بررسی گردید.در این نشست که با حضور تنی چند از اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید دو طرف ضمن بیان دیدگاه ها و توانمندی های خود بر استفاده از ظرفیت های موجود در جهت نیل به اهداف سازمانی متبوع خود تأکید کردند.

در ابتدای این نشست دکتر پارسا از اعضای هیات علمی گروه شیمی دانشگاه به بیان دستاوردهای دانشگاه در زمینه ی رنگ های خود تمیز شونده  و ویژگی های این دستاورد علمی پژوهشی پرداختند.سپس خانم دکتر صمدی توضیحاتی پیرامون  مزایای استفاده از این  رنگ ها از جمله دوام ،پایداری و کاهش هزینه ها ارائه کردند.

در ادامه این جلسه دکتر پیروی رییس مرکز تخقیقات نساجی دانشگاه به بیان دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی در زمینه نساجی پرداخته و اظهار امیدواری کردند با شکل گیری همکاری های متقابل از دستاوردهای این واحد دانشگاهی مانند پارچه ها و منسوجات ضد شعله و کم کننده شعله و همچنین تکنولوژی آنتی باکتریال یا خود تمیز شونده در طراحی داخلی واگن های قطار استفاده گردد.

ایشان در ادامه ضمن اشاره به توانمندی های آزمایشگاهی دانشگاه،اعلام آمادگی کردند با شکل گیری تفاهم نامه مشترک از این ظرفیت در جهت ارایه ی خدمات آزمایشگاهی به شرکت مهتاب سیر جم استفاده بهینه گردد.

در ادامه این نشست دکتر فریزاده از اعضای هیأت علمی گروه نساجی واحد به بیان ویژگی های تکنولوژی pcm   یا خنک شونده و لزوم استفاده از این تکنولوژی در منسوجات مورد استفاده در واگن های  قطار اشاره کرده و اظهار امیدواری کردند با شکل گیری ارتباط دو جانبه ی دانشگاه و شرکت مهتاب سیرجم، از توانمندی های علمی دانشگاه در این  زمینه بهره برداری گردد.

در پایان این نشست مقرر گردید دانشگاه لیستی از محصولات و تولیدات علمی خود را جهت بررسی و اتخاذ تصمیم در جهت شکل گیری همکاری های متقابل به شرکت مهتاب سیرجم ارائه نماید.