برگزاری جلسه مشترک با شرکت توسعه فن آوری و ساخت امیرزادگان

۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۴ کد : ۶۰۹۲ اخبار
در نشست مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و شرکت توسعه فن آوری و ساخت امیرزادگان راه های همکاری های فی مابین بررسی شد.
برگزاری جلسه مشترک با شرکت توسعه فن آوری و ساخت امیرزادگان

به گزارش اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت واحد این نشست با حضور دکتر رامین محمدعلی تهرانی رییس مجتمع ابوالفتوح رازی،مجتبی شاه آبادی رییس اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت،دکتر تهمینه دانیالی رئیس مرکز تحقیقات آمایش سرزمین، دکتر جمشید نجف پورمدیر حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان،دکتر ابراهیم زاده و مهدی امیرپور رییس و خانم نوروزی مدیر بازاریابی شرکت توسعه فن آوری و ساخت امیرزادگان در معاونت پژوهش و فناوری برگزار گردید.

در آغاز این نشست دکتر رامین محمدعلی تهرانی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین جلساتی گفتند:این واحد تنها واحد دانشگاهی کشور است که به عنوان قطب شبکه های ارتباطی حمل و نقل شناخته   می شود و در این زمینه می توان به همکاری این واحد دانشگاهی با شرکت رجا در زمینه ساخت واگن اشاره کرد.ایشان در ادامه افزودند: در بحث دانشجویان و ارتباط آن ها با مراکز صنعتی با جدیت تمام به دنبال همکاری با مراکز هدفمند هستیم و امیدواریم با امضای تفاهم نامه همکاری ،دانشجویان و اعضای هیأت علمی بتوانند از امکانات آزمایش گاهی این شرکت استفاده و همچنین بستری فراهم شود تا با پروژه های در حال تدوین و  اجرای شرکت امیرزادگان همکاری تنگاتنگی داشته باشند.

در ادامه ی این جلسه امیرپور رییس شرکت توسعه فن آوری و ساخت امیرزادگان به بیان توضیحاتی پیرامون فعالیتهای شرکت متبوعش پرداخته و اظهار امیدواری کردند با شروع این همکاری دوجانبه هر دو طرف بتوانند ضمن استفاده از امکانات موجود قدم های موثری در ارتباط هرچه نزدیکتر دانشگاه و صنعت بردارند.

بحث پیرامون نحوه مشارکت در پروژه ها،طرح سوالات متقابل برای آشنایی با حوزه های کاری  و همچنین استفاده از اعضای هیأت علمی و دانشجویان نخبه  گروه برق مخابرات در پروژه "اینترنت زمین به هوا" از دیگر موضوعات مهم مطرح شده در جلسه بودند.