بازدید از مجتمع بهاران و بازدید میدانی از پاتوق محله شهرداری منطقه ۱۷

جلسه بازدید از مجتمع بهاران و بازدید میدانی از پاتوق محله شهرداری منطقه 17

زمان: یکشنبه 4 شهریور ماه 1397 از ساعت 16 تا 19:30

مکان: دفتر شهردار منطقه 17

دکتر قاضی مغربی(رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) به همراه آقایان دکتر فرمهینی فراهانی معاون محترم عمران، دکتر توحیدی مدیر امور پژوهشی، مجتبی شاه آبادی رئیس اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت، دکتر شهابی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان به همراه آقای امیرمحسنی شهردار منطقه 17 تهران و جمعی از معاونین و شهرداران نواحی از مجتمع بهاران برای راه اندازی دومین فضای دانشگاهی در منطقه۱۷ بازدید به عمل آوردند. این فضای آموزشی با هدف توسعه فضای علمی و سهولت در دسترسی شهروندان شریف منطقه۱۷ راه اندازی خواهد شد.

توسعه فضاهای دانشگاهی و علمی در جغرافیای منطقه از برنامه های چهارساله شهردار و تیم مدیریت شهری منطقه۱۷ است. به همین منظور دومین دانشگاه در منطقه۱۷ با تدبیر و همت مدیریت شهری و انعقاد تفاهم نامه علمی با دانشگاه آزاد یادگار امام(ره) در پایان دهمین ماه کاری تیم مدیریت شهری محقق شده است.

امیرمحسنی شهردار منطقه۱۷ با رئیس و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) از پاتوق محله تازه تاسیس در محله هشت بازدید میدانی انجام دادند.

طراحی پاتوق های جدید با ایده ها و امکانات نو برای رفاه حال شهروندان در محلات منطقه از مهم ترین اهداف این بازدید بود.