جلسه با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرری در خصوص طرح کارورزی

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۵ کد : ۵۰۷۸ اخبار
جلسه با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرری در خصوص طرح کارورزی

در روز چهارشنبه مورخ 13/04/1397 از ساعت 09:00 الی 10:30 در محل دفتر ریس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ری با حضور آقای مجتبی شاه آبادی (رئیس اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت)، خانم دکتر دانیالی (مدیر مرکز تحقیقات آمایش سرزمین)، آقای علیزاده (رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرری)، خانم اکبری (رئیس واحد اشتغال اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرری) نماینده فرمانداری ری و نماینده اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان ری جلسه بررسی طرح کارورزی پیرو جلسه روز 29 خرداد 97 مجدداً برگزار گردید و مقرر شد:

• گردهمایی فارغ‌التحصیلان دانشگاه یادگار امام با محوریت آشنایی با طرح کارورزی برگزار گردد.
  • در نوشتن RFB جهت متقاضیان وام اشتغال دانشگاه کمک مستقیم داشته باشد.
  • پیشنهاد گردید در صورت امکان به دانشجویان هنگام تسویه حساب فارغ‌التحصیلی جهت ثبت نام در سامانه کارورزی اطلاع‌رسانی گردد.
  • پیشنهاد شد دانشگاه آسیب‌شناسی طرح کارورزی را انجام دهد.
  • مستند سازی اجری طرح از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود.
  • اجرای طرح با هماهنگی سازما ننظام مهندسی و همچنین برای سربازان وظیفه