امضاء تفاهم نامه همکاری با شهرداری منطقه ۱۷ تهران

۱۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۱ کد : ۴۹۷۹ اخبار
امضاء تفاهم نامه همکاری با شهرداری منطقه ۱۷ تهران

در روز یکشنبه مورخ 13 خرداد ماه 1397 جلسه عقد تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی و شهرداری منطقه 17 تهران منعقد گردید..

مهندس محسنی در این دیدار گفتند: ما مدیریت را از محلات شروع کرده ایم و یکی از مهمترین کارهای ما فکر کردن است و اجرا را به محلات سپرده ایم. همکاری در اجرای استارتاپ بافت های فرسوده، حریم، زیست پذیری و یا همکاری در ایجاد و راه اندازی کتابخانه و یا گنجینه کتاب در حوزه شهرداری و تاریخچه شهرداری از موضوعاتی است که می توانیم با دانشگاه همکاری گسترده داشته باشیم.

وی افزود: با توجه به اینکه در این منطقه دانشگاه نداریم این شهرداری امادگی دارد تا در راه اندازی یک شعبه از دانشگاه یادگار امام در این منطقه همکاری کامل نماید.

در این تفاهم نامه بر محورهای زیر تأکید گردید:

- هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای تحقیقاتی آن شهرداری.

- پذیرش دانشجویان از سوی واحد آموزش شهرداری برای گذراندن دوره‌های کارآموزی.

- اجرای دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت، تخصصی مشترک و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و گردهمایی‌های علمی شهرداری.

- امکان استفاده متقابل از امکانات کتابخانه‌ای و نرم‌افزاری برای کارشناسان، مدیران و استادان دانشگاه و شهرداری.

- ارائه مشاوره‌های علمی و فنی متقابل در راستای رفع نیازهای علمی و فنی طرفین در شرایط مقتضی.

- تعریف پروژه‌های تحقیقاتی مستقل مورد نیاز شهرداری و انجام آن به صورت مشترک با همکاری استادان دانشگاه و کارشناسان شهرداری.

- همکاری در برگزاری سمینارهای علمی مرتبط مشترک.

- همکاری مشترک در زمینه موضوعات پیشنهاد شده توسط دانشگاه در جهت ارتقای فناوری و حمایت از ایده‌های نوآورانه.

- همکاری مشترک در زمینه حمایت از مخترعین و استفاده از امکانات طرفیت در جهت کمک به ثبت اختراع.

- در اختیار گذاردن امکانات فنی و آزمایشگاهی برای انجام طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های مصوب دانشگاه و یا مشترک با شهرداری.

- استفاده شهرداری از خدمات فنی، آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه جهت برآورده کردن نیازهای شهرداری و بلعکس.

- عضویت مؤثر اعضای هیأت علمی دانشگاه در واحد تحقیق و توسعه (R&D) و طراحی مهندسی شهرداری.