بازدید رئیس دانشگاه به همراه بخشدار کهریزک از روستای دوتویه

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۰ کد : ۴۹۲۰ اخبار
بازدید رئیس دانشگاه به همراه بخشدار کهریزک از روستای دوتویه

در روز چهارشنبه مورخ 1397/02/26 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به همراه بخشدار کهریزک پیرو مصوبه جلسه قبلی بازدیدی از روستای دوتویه در راستای کشت گیاهان دارویی و عطری و ایجاد اشتغال به عمل اوردند.

در این بازدید وضعیت منطقه از نظر کیفیت خاک و آب مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد نمونه‌ای از خاک و آب منطقه جهت بررسی و آزمایش به دانشگاه ارسال شود.

بازدیدی هم از منطقه کیمیکال انجام گرفت و مقرر شد استعلام‌های لازم در خصوص شماره ثبتی منطقه از طریق اداره منابع طبیعی انجام پذیرد.

• در خصوص طراحی و اجرای پنل خورشیدی برای ساختمان بخشداری کهریزک مقرر شد هفته آینده جلسه تخصصی با کارشناسان بخشداری و دانشگاه برگزار گردد.
  • در خصوص طراحی و اجرای دوربین پلاک خوان برای ورودی و خروجی شهر کهریزک مقرر شد هفته آینده جلسه تخصصی با کارشناسان بخشداری و دانشگاه برگزار گردد.
  • در خصوص باز آفرینی بافت فرسوده روستاهای کهریزک و نوشتن طرح هادی روستای مقرر شد هفته آینده جلسه تخصصی با کارشناسان بخشداری و دانشگاه برگزار گردد.

جلسه در ساعت 11:30 به پایان رسید.