جلسه عقد تفاهم نامه همکاری علمی پژوهشی با مجموعه تاریخی فرهنگی نیاوران

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۳ کد : ۴۸۹۱ اخبار
جلسه عقد تفاهم نامه همکاری علمی پژوهشی با مجموعه تاریخی فرهنگی نیاوران

در ابتدای جلسه آقای دکتر مزینانی ضمن خیر مقدم به آقای رئوف حنان به وظیفه دانشگاه در آموزش و بالابردن سطح دانش مردم در خصوص حفظ و نگهداری از آثار تاریخی کشور اشاره داشتند و ابراز امیدواری نمودند تا دانشگاه بتواند در این راه مهم و خطیر کمک و یار مجموعه تاریخی و فرهنگی نیاوران باشد.

سپس آقای رئوف حنان در خصوص نحوه تعامل دانشگاه با مجموعه نیاوران پرداختند و ابراز داشتند این مجموعه آمادگی این را دارد تا در راه اندازی موزه دانشگاه مشاوره و کمک نماید.

دانشگاه نیز عنوان داشت می‌تواند آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت و بلند مدت مورد درخواست موزه، همایش‌ها، سیمنارهای تخصصی، نمایشگاه‌های مشترک، طرح‌های پژوهشی، اعزام کارآموز، ارائه مشاوره‌های تخصصی توسط مراکز تحقیقاتی واحد و ... را برگزار نماید.

مقرر شد جلسه ای با حضور معاون پژوهشی و ریاست محترم واحد و همراهان در مجموعه تاریخی فرهنگی نیاوران برگزار گردد.

این جلسه در روز سه شنبه 18 اردیبهشت ماه 97 از ساعت 16 در دفتر معاونت محترم پژوهش و فناوری واحد با حضور دکتر رنجبر (رئیس دانشکده علوم انسانی)، دکتر زیویار ( مدیر گروه جغرافیا)، مجتبی شاه آبادی (رئیس اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت) و سید رحمت اله رئوف حنان (رئیس مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران) برگزار گردید.

( ۱ )