جلسه همکاری با بخشداری کهریزک

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۳ کد : ۴۸۹۰ اخبار
جلسه همکاری با بخشداری کهریزک

در این جلسه ابتدا رئیس اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه ضمن معرفی حاضرین در جلسه به علل برگزاری این جلسه و ضرورت برگزاری دوره‌ای این جلسات پرداختند و در ادامه جناب آقای دکتر قاضی مغربی برنامه‌های جاری و اهداف بلند مدت دانشگاه را تشریح نمودند.

آقای توکلی بخشدار محترم کهریزک ضمن ابراز خورسندی از تشکیل جلسه بخشی از اموری که دانشگاه می‌تواند در انجام آنها به بخشداری کمک نماید را تشریح نمودند.

• طراحی و اجرای پنل خورشیدی برای ساختمان بخشداری کهریزک.
  • طراحی و اجرای دوربین پلاک خوان برای ورودی و خروجی شهر کهریزک.
  • برنامه‌ریزی برای ساخت شهرک بازیافت پلاستیک در روستای دوتویه (برای این مهم مقرر شد در هفته آینده رئیس دانشگاه به همراه بخشدار کهریزک بازدیدی از محل مذکور داشته باشند.
  • درخصوص تهیه زمین برای تعاونی مسکن کارکنان مقرر شد زمینی که بخشدار محترم پیشنهاد داده‌اند را بازدید و ملاقاتی با صاحب زمین داشته باشیم.
  • مقرر شد به پیشنهاد دانشگاه شهرک علم و فناوری در منطقه بی بی مریم کهریزک احداث گردد. مقرر گردید جلسه بازدیدی از زمین مورد نظر به اتفاق بخشدار محترم کهریزک انجام پذیرد.
  • در هر دهیاری قرار است یک سوله بحران احداث گردد و در آن مواد اولیه مورد نیاز برای مواقع اضطرای و بحرانی نگهداری شود. دانشگاه می‌تواند طراحی کارآفرینی حداقل برای ده نفر در این سوله را به عهده بگیرد. (این طرح تا پایان سال 97 به اتمام می‌رسد)
  • باز آفرینی بافت فرسوده روستاهای کهریزک و نوشتن طرح هادی روستای از دیگر کارهایی است که دانشگاه می‌تواند بخشداری کهریزک را در انجام آنها یاری کند.
  • طرح کشت گیاهان دارویی و ارگانیک در روستای دوتویه از دیگر طرح‌هایی است که دانشگاه می‌تواند برای آن برنامه ارائه کند. اکنون به صورت آزمایشی عناب در زیر کشت می‌باشد.

جلسه در ساعت 11:30 به پایان رسید و مقرر شد بعد از ماه مبارک رمضان جلسه‌ای دیگر جهت بررسی مصوبات جلسه امروز تشکیل شود.