بازدید از کارخانه

۰۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۰ کد : ۴۳۷۱ اخبار
بازدید از کارخانه پوشاک روناک جین و کارخانه ستاره پوشاک ایرانیان

جلسه بازدید از کارخانه روناک جین و ستاره پوشاک ایرانیان

حاضرین در جلسه: دکتر جمالی پور معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری، دکتر افضلی رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان ری، آقای مجیدی معاون محترم برنامه ریزی و اداری مالی فرماندای ویژه شهرستان ری، آقای توکلی بخشدار کهریزک، آقای مهندس پورجمال معاون رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان ری، آقای زمانی رئیس محترم اتحادیه تولید البسه و پارچه فروشان سهرشتان ری، آقای مزینانی رئیس محترم اتحادیه خشکشویان و رنکرز شهرستان ری، آقای کسایی زادگان رئیس محترم اتحادیه خرازان و پوشاک شهرستان ری، آقای خسروی مدیر عامل محترم شرکت ستاره پوشاک ایرانیان، آقای باقری مدیر عامل محترم شرکت پوشاک روناک جین، آقای ابن علی رئیس محترم اتاق اصناف شهرستان ری، آقای دکتر اشجاران معاون محترم پژوهش و فناوری، آقای رحمان امینی مدیر محترم امور پژوهشی و تولید علم، آقای دکتر پیروی رئیس محترم مرکز تحقیقات نساجی، آقای دکتر فریزاد عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی نساجی، آقای حسین‌خانی عضو محترم هیأت علمی گروه آموزشی نساجی و آقای مجتبی شاه آبادی رئیس محترم اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری.

این جلسه در سال اقتصاد مقاومتی: تولید – اشتغال با هدف تعاملات بیشتر بین صنعت و دانشگاه با موضوع اهمیت صنعت نساجی کشور و ضرورت پرورش نیروی انسانی متخصص و بهره‌مندی از تکنولوژی روز در دنیا و همچنین معرفی امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه به مدیران صنعت پوشاک و آشنایی با وضعیت صنعت پوشاک کشور برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا بازدیدی از کارخانه پوشاک روناک جین انجام پذیرفت و در ادامه جلسه ای صمیمی و تخصصی در کارخانه ستاره پوشاک ایرانیان برگزار گردید. در این جلسه ابتدا آقای دکتر افضلی رئیس محترم اداره صنعت معدن و تجارت با اشاره به این که از سال 95 اهتمام بسیار خوبی در خصوص تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت شروع شده و همه مسئولین در دانشگاه و صنعت دست به دست هم داده‌اند تا اهداف دانشگاه و صنعت به هم نزدیک و همسو شود. ایشان اشاره فرمودند با عنایت به اینکه در دانشگاه کارهای بسیار خوبی صورت پذیرفته است اما نزدیک کردن کارهای پژوهشی و کاربردی دانشگاه به نیازهای روز صنایع باید در اولویت امور قرار بگیرد. سپس آقای دکتر اشجاران معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن تشکر از آقای دکتر افضلی و همکاران ایشان جهت برگزاری این جلسه به تشریح فعالیت‌های انجام شده در دانشگاه پرداختند و اظهار داشتند دانشگاه آمادگی دارد دفتر R&D صنعت پوشاک را در دانشگاه راه‌اندازی نماید و با توجه به اینکه دانشگاه درحال گرفتن مجوز همکار استاندارد می‌باشد از این پس خدمات اداره استاندارد نیز در این دانشگاه قابل ارائه می‌باشد. در ادامه آقای دکتر اشجاران از کلیه مدیران و صاحبان صنعت پوشاک دعوت نمودند تا در جلسه‌ای تخصصی و کاربردی که در هفته اول دی ماه در دانشگاه برگزار می‌گردد حضور فعال و چشمگیر داشته باشند.

آقای مزینانی رئیس محترم اتحادیه خشکشویان و رنگرز شهرستان ری ضمن تشکر از برگزاری این جلسه کمک و همکاری دانشگاه جهت ارتقاء کیفیت پارچه‌های تولید در داخل کشور را خواستار شدند. پس از صحبت‌های کوتاه آقای مزینانی، آقای خسروی مدیرعامل شرکت ستاره پوشاک ایرانیان به تشریح فعالیت کارخانه خود پرداختند و خواستار استفاده از امکانات آزمایشگاهی دانشگاه بدون بروکراسی اداری شدند و از راه‌اندازی دفتر R&D در دانشگاه ابراز خرسندی نمودند. آقای دکتر پیروی رئیس مرکز تحقیقات علمی نساجی دانشگاه اعلام آمادگی کردند کلیه امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه با کمترین نامه‌نگاری در اختیار صنعت پوشاک قرار دهند و این جلسه را بسیار مفید دانستند.

در ادامه آقای دکتر جمالی‌پور معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری ضمن انتقاد از جزیره‌ای کارکردن دانشگاه و صنعت اظهار داشتند اگر میخواهیم به توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم باید دانشگاه و صنعت همسو و گام با هم باشند و این امکان پذیر نیست مگر با برگزاری چنین نشست‌های تخصصی بین دانشگاه و صنعت که می‌تواند بسیار مفید و سودمند باشد. دانشگاه و صنعت باید بتوانند نیازهای یکدیگر را تأمین نمایند. یکی از ایرادهایی که وجود دارد این است که کسانی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند و جذب بدنه صنعت می‌شوند این احساس نیاز به دانشگاه را از دست می‌دهند و علاقه‌ای به تعامل مجدد با دانشگاه نشان نمی‌دهند. باید این مشکل حل شود. پایان‌نامه ها و اختراعات و تولیدات مراکز رشد ودانش بنیان و تولید علم باید در راستای حل معضلات صنعت باشد و کاربردی شود.

در پایان بازدیدی از کارخانه ستاره پوشاک ایرانیان شد.

( ۴ )