اخبار

بازدید تخصصی تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر از شهرک صنعتی شمس آباد

با هدف ارتقا،رشد و رفع نیازهای متقابل صنعت و دانشگاه، از کارخانجات شهرک صنعتی شمس آباد که در زمینه برق فعال می باشند،توسط تعدادی از اعضای هیأت علمی بازدید به عمل آمد

تشکیل هسته های فناور، کار گروه های فنی در راستای رفع مشکلات واحدهای صنعتی
نیکخواه عنوان کرد:

تشکیل هسته های فناور، کار گروه های فنی در راستای رفع مشکلات واحدهای صنعتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری با هدف خدمات صنعتی و ایجاد ارتباط دو سویه بین صنایع و دانشگاه،اولین کلینیک تخصصی صنعتی را در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران را در شهرک صنعتی شمس آباد دایر نموده است.

ادامه مطلب
اینترنت اشیا یا IOT چیست؟
اینترنت اشیا یا IOT

اینترنت اشیا یا IOT چیست؟

شاید این روزها واژه IOT یا اینترنت اشیا زیاد به گوشتان خورده باشد اما معنا و یا کاربرد آن را ندانید. در این مجال کوتاه قصد داریم به طور خلاصه شما را با این تکنولوژی نوین آشنا کنیم.

ادامه مطلب
حضور چشمگیردانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری  در دوازدهمین نمایشگاه فناوری‌ نانو
حضور چشمگیردانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری در دوازدهمین نمایشگاه فناوری‌ نانو

دوازدهمین جشنواره فناوری نانو به مدت ۳ روز در سالن خلیج فارس و محل دایمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

ادامه مطلب
در جلسه با شرکت بازرگانی تک نام آفرین الوند راههای همکاری های متقابل بررسی شد.

نشست بررسی همکاری های متقابل فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری و شرکت بازرگانی تک نام آفرین الوند، برگزار گردید.

ادامه مطلب
برگزاری نشست هم اندیشی دفاتر ارتباط با صنعت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

نشست هم اندیشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران مرکزی در ساختمان سوهانک برگزار گردید.

بازدید از  شرکت مهندسی و ساخت لوکوموتیو مپنا
بازدید از شرکت مهندسی و ساخت لوکوموتیو مپنا

به گزارش اداره توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به همراه جمعی از اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی از شرکت مهندسی و ساخت لکوموتیو مپنا بازدید کردند..

بازدید از کارخانه ریز موج

در روز دوشنبه مورخ ۱۴ آبان ماه ۱۳۹۷ تعدادی از استادان دانشگاه جهت بازدید از شرکت ریز موج به شهر تاکستان اعزام گردیدند.